) ) ) ) ) ) ) curriculum/news

Damien Bazin
(Caen, França, 1977)

disseny de so


Format a París en tècniques del so, comença a treballar el 1998 com a tècnic de so. Des de llavors, ha treballat en la Grande Halle de la Villette, a París, i en el teatre MC93 de Bobigny i en diversos festivals i altres actes i trobades culturals a França.

El 2002 entra en contacte amb Carles Santos amb “Samaruk , suck, suck”, a la Villette de París, i des de llavors treballa regularment amb ell com a dissenyador de so. Instal·lat a Barcelona, ha treballat també amb  Anna Llopart, Carol López, Raquel Tomàs, Magda Puyo, Carlota Subirós, Sílvia Munt, Joan Ollé, Jordi Prat i Coll, Pau Miró, Josep Maria Mestres, Roger Bernat, la Fura dels Baus, Julio Manrique, Àngel Llàcer, Jordi Casanovas, Raimon Molins, Oriol Broggi, Carles Fernández Giua, Daniel Veronese…


Paral·lelament, ha creat tåke, un projecte personal de textures musicals, combinant la tecnologia analògica amb la digital.


Durant la temporada 2019/2020, ha signat el disseny de so de:
- "La Rambla de les floristes" de J-Ma De Sagarra. Dir. Jordi Prat i Coll. Sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya.
- "La mort i la primavera" de Mercè Rodoreda. Adaptació i Dir. Joan Ollé. Bitò Produccions. Sala Petita del Teatre Nacional de Catalunya.
- "Esperant Godot" de Samuel Beckett. Dir. Ferran Utzet. Sala Beckett.
- "Cobertura" de Bruno Oro i Alejo Levis. Dir. Clara Segura. La Perla 29, Total Memos. Teatre Romea.
- "El Quadern Daurat" de Doris Lessing. Adaptació i Dir. Carlota Subirós. Sala Fabià Puigserver, Teatre Lliure de Montjuïc.


Text publicat en la revista (Pausa) n.31 / des 09: "Polaroid Sonora".